Qui som

Guanyem Vilafranca / Vilafranca En Comú


Som vilafranquins i vilafranquines que volem una profunda transformació dels objectius, les polítiques, els programes i les formes de governar Vilafranca.

Apostem per la confluència de totes les persones, entitats i col·lectius que pensem que és possible i necessari fer política d’una altra manera, defugint el sistema partidista i vetllant pels interessos de la majoria de la ciutadania.

La creació d’una alternativa municipalista de confluència és per a nosaltres un camí del tot engrescador, indiferentment de la procedència de cadascú, sigui de partits, de sindicats, d’associacions o de persones sense cap militància.

Volem transformar el marc polític i el model econòmic que ens han decebut. Sabem que l’Ajuntament és una eina cabdal per aconseguir-ho.


La Vilafranca que volem

El primer document que respon a la manera de veure Vilafranca i com ens agradaria que fos és “La Vilafranca que volem” que ha servit de punt de partida damunt el qual s’ha anat vestint l’estructura ideològica i programàtica de Vilafranca En Comú.


Principis i compromisos


El Codi Ètic de Vilafranca En Comú

El Codi Ètic de Vilafranca En Comú fou aprovat definitivament en l’assemblea celebrada el 12 de març de 2015.


Els Estatuts de Vilafranca En Comú

Estatuts fundacionals de Vilafranca En Comú. Aquests Estatuts han estat revisats per adaptar-los a la legalitat vigent en matèria de partits polítics, revisió que ha estat aprovada per l’Assemblea en data 23 de gener de 2017.