QUÈ FAREM ?

La candidatura de Vilafranca En Comú a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019 té la voluntat que l’Ajuntament que sorgeixi de les eleccions millori les condicions de vida de les veïnes i els veïns de Vilafranca. Volem que des de l’Ajuntament es faci realitat una política de proximitat, compromesa i il·lusionant, que innovi i doni solucions als problemes de la vila de forma solidària, des de la llibertat, la igualtat i la faternitat.

Volem una vila que cuidi la seva gent, habitable i segura, on els carrers i places siguin espais de relació, on els projectes es facin des de baix, s’humanitzi la política i s’ampliï la democràcia. Una vila amb talent, pòspera i dinàmica, ecologista i feminista i oberta a la diversitat. Estem convençuts que entre totes i tots ho farem possible. La gent comuna, treballant plegada, aconseguirem coses extraordinàries.

I a continuació us presentem els tres grans àmbits en què està estructurada la nostra proposta d’acció de govern: els quatre eixos bàsics d’actuació municipal, els nou grans projectes estratègics per Vilafranca, i el Programa d’Actuació complert, en el què es van desgranant totes les mesures que volem implantar, començant per la primera -i més important-: canviar el govern de Vilafranca.

ELS EIXOS PROGRAMÀTICS D'ACTUACIÓ MUNICIPAL

La Vilafranca que fem entre tot@s, serà una vila habitable, cuidadora, sostenible i defensora del bé comú

ELS PROJECTES ESTRATÈGICS PER VILAFRANCA

Son els grans projectes transformadors de Vilafranca, transversals entre els quatre eixos programàtics i plens d’actuacions concretes amb les que aconseguirem la Vilafranca del futur

el programa d'actuació

És el Programa que prefigura com ha de ser la nostra vila a llarg termini, i que també dibuixa les passes que cal fer en els propers quatre anys per preparar el camí perquè Vilafranca esdevingui una vila més justa socialment, ambientalment i econòmicament per a tots els vilafranquins i les vilafranquines