La nostra candidatura

El procés de formació de la candidatura


La candidatura municipal de Vilafranca En Comú ha sorgit del procés participatiu dut a terme des de les primeres trobades el setembre de 2014 i que ha tingut la seva culminació en la Jornada de Votació Oberta celebrada el dia 1 de març de 2015, on va ser majoritàriament validada la llista unitària que s’havia presentat a l’assemblea.

Més informació sobre l’evolució de la Jornada de Votació Oberta i els resultats finals, en aquest enllaç.


Els integrans de la candidatura


La candidatura de Vilafranca En Comú la formen 31 persones. Però en són moltes més que participen activament en el projecte. El funcionament i la presa de decisions en assemblees ciutadanes públiques i obertes fa que totes les activitats, missatges, presència pública i tot el relacionat amb el programa electoral per a les properes elecions municipals del 24 de maig de 2015, estigui discutit i refrendat per l’assemblea.

Coneix en aquest enllaç l’ordre de la candidatura i una breu descripció de les activitats socials de les persones que la composen.

Els resultats de les eleccions del 24 de maig


Podeu trobar els resultats de la nostra candidatura, i la del conjunt de les llistes que s’han presentat a Vilafranca a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, en aquest enllaç.