[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][text_output]El programa de Vilafranca en Comú ha sorgit d’un procés de participació que va començar el novembre de 2014, en el sí de grups de treball oberts sobre els àmbits d’Administració, Territori i economia, Drets i serveis i Ciutadania i participació.

Entre el gener i el febrer de 2015 s’han celebrat quatre tallers oberts a tota la ciutadania, per tal de debatre el treball fet i aportar noves propostes. Simultàniament, mitjançant aquesta web es va obrir un fòrum de debat amb la finalitat que tothom pogués dir-hi la seva.

El resultat ha estat un programa electoral extens, que ha volgut recollir les inquietuds i les demandes de la ciutadania en tres grans eixos: LES PERSONES, LA VILA, L’AJUNTAMENT.

La Vilafranca que volem, l’hem començat a fer i l’hem de continuar fent EN COMÚ.[/text_output][line] [/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]