Contra la repressió i a favor de la llibertat i la democràcia, mobilitzem-nos!

Concentració en defensa dels nostres drets i llibertats

Vilafranca en Comú crida la ciutadania a mobilitzar-se davant les actuacions que està portant a terme el govern de l’Estat espanyol a Catalunya, atacant de forma molt greu les institucions que ens representen als ciutadans i les ciutadanes, així com els nostres drets civils més essencials.

Ens trobem davant de la suspensió de facto de l’autonomia de Catalunya, amb l’aplicació encoberta de l’article 155, en què el govern del Partit Popular llença una ofensiva autoritària contra les llibertats i els drets civils de tots i totes.

Considerem que estem vivint uns dies molt tristos per la democràcia, amb escorcolls de la Guàrdia Civil a mitjans de comunicació i empreses, i amb actuacions de la Fiscalia que posen de manifest una inexistent separació de poders. Avui, l’assalt a seus de la Generalitat i la detenció d’alts càrrecs, ha mostrat la cara més dura d’un govern del PP incapaç de treballar per buscar una solució política a un conflicte polític.

Davant d’aquests atacs a l’autogovern de Catalunya és el moment de mobilitzar-nos com mai i per això cridem a participar a totes les concentracions convocades per protestar contra la vulneració dels drets fonamentals i la sobirania de Catalunya. Per cada dret vulnerat, hi haurà un clam del poble a favor de la democràcia i de la llibertat.

Avui, a les 20 h, davant l’Ajuntament de Vilafranca: tothom a defensar la llibertat i la democràcia, contra la repressió del govern del PP!!!

 

20 de setembre de 2017